Midsommarmat
Vad äter ni i midsommar.
Jag behöver lite inspiration.
Stolt ägare till fem La permer
Vi äter väl det klassiska. Potatis, sill, gräslök … och så jordgubbar till efterrätt.
Är det någon som har fler ideer på mat så skriv gärna. behöver också inspiration :)
/ Maria. med-arbetare på Sommar
Det får bli sill och rökt harr och egen färsk potatis till lunch.
På kvällen blir det dubbel marinerad fransyska som gått 24 timmar i sues viden .
Har just lagt köttet i maskinen.
Det blir nog färsk potatis på kvällen också med en massa dill.
Stolt ägare till fem La permer
Färskpotatis, sill, matjesill med ägg och örter + gräddfil, mangold och skaldjurspaj. Vi kör en väldigt enkel variant iår ingen av oss vill stå och laga mat hela tiden + vi har det väldigt hektiskt hela veckan innan midsommar på mitt jobb (systembolaget) så man är rätt slut i hela kroppen när midsommar kommer så det är skönt bara ta det lugnt.