nöjen,aktiviteter

Aktivitetstips inför sommaren!

2017-01-12 09:05 #0 av: Eda

 

Något jag varmt vill rekommendera är att gå på en folkhögskolekurs nu i sommar! Kurserna brukar oftast vara på omkring fem dagar.

Kursprogram i broschyr kommer ut i februari, den kan man beställa redan nu, se: https://www.folkhogskola.nu/kataloger--tryckt-material/

Jag tycker att det är lättast att hitta i broschyren, men man kan också hitta sommarkursprogrammet på nätet genom att gå in på: 

https://www.folkhogskola.nu/Detaljerad-sokning/?q=&s=j&type=3

Min man och jag brukar gå på flera kurser varje sommar, oftast går vi på samma kurs, men ibland på olika fast förlagda till samma skola. Hitintills har vi nog hunnit med c:a 30 kurser i vitt skilda ämnen alltifrån trolleri till tapetsering, etsningar, vandringskurser, medeltida kyrkor, bloggkurser, textiltryck, foto, filmning, Lightroom, bokbinderi, datakurser, videoredigering, utlandsförlagda kurser och mycket annat.


Skolorna är förlagda runt om i hela Sverige, ibland väljer vi också kurs efter platsen. Fotot är från Sundsgårdens folkhögskola, det var en mycket trevlig folkhögskola vackert belägen med god mat och närbelägen badstrand. På denna folkhögskola finns enkelrum med egen dusch och toalett, men inkvarteringen varierar på olika folkhögskolor.

Handikapptips har tips på hjälpmedel & aktiviteterKLICKA HÄR
👗Textilochtips har tips på kläder & handarbeten vid rörelsehinder.  KLICKA  HÄR  

 Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.  - Gilla gärna! 🌺

Anmäl
2020-02-03 12:56 #1 av: Eda

Nu är det hög tid att söka till Folkhögskolornas sommarkurser, en del är redan fullbokade.
Kurserna är till för personer i alla åldrar.
I år finns 726 sommarkurser i vitt skilda ämnen.

OBS! Länkarna här ovan fungerar inte! 
Rätt länk är nu: https://www.folkhogskola.nu/sok-kurser/

Till i sommar har min man och jag anmält oss till en fotokurs och en målarkurs. Om man inte aktivt vill göra något finns också kurser som går ut på att åka runt i en trakt och titta på saker som t.ex. kursen i Kalix: Vårt historiska Norrbotten där man kommer att besöka några av Norrbottens gömda skatter, äta god mat och umgås tillsammans med andra seniorer, i Hola finns kursen: Kreativ återhämtning för dig som vill unna dig en vecka med egen tid.

Handikapptips har tips på hjälpmedel & aktiviteterKLICKA HÄR
👗Textilochtips har tips på kläder & handarbeten vid rörelsehinder.  KLICKA  HÄR  

 Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.  - Gilla gärna! 🌺

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.