2017-01-12 09:05 #0 av: Eda

 

Något jag varmt vill rekommendera är att gå på en folkhögskolekurs nu i sommar! Kurserna brukar oftast vara på omkring fem dagar.

Kursprogram i broschyr kommer ut i februari, den kan man beställa redan nu, se: https://www.folkhogskola.nu/kataloger--tryckt-material/

Jag tycker att det är lättast att hitta i broschyren, men man kan också hitta sommarkursprogrammet på nätet genom att gå in på: 

https://www.folkhogskola.nu/Detaljerad-sokning/?q=&s=j&type=3

Min man och jag brukar gå på flera kurser varje sommar, oftast går vi på samma kurs, men ibland på olika fast förlagda till samma skola. Hitintills har vi nog hunnit med c:a 30 kurser i vitt skilda ämnen alltifrån trolleri till tapetsering, etsningar, vandringskurser, medeltida kyrkor, bloggkurser, textiltryck, foto, filmning, Lightroom, bokbinderi, datakurser, videoredigering, utlandsförlagda kurser och mycket annat.


Skolorna är förlagda runt om i hela Sverige, ibland väljer vi också kurs efter platsen. Fotot är från Sundsgårdens folkhögskola, det var en mycket trevlig folkhögskola vackert belägen med god mat och närbelägen badstrand. På denna folkhögskola finns enkelrum med egen dusch och toalett, men inkvarteringen varierar på olika folkhögskolor.