sommarsnack

Min trädgård

2011-08-13 17:33 #0 av: SaraC

Har inte blivit av att jag satt något ute förrän i år, trots att jag bott här i 3 år Skäms Har dock funnits perenner och buskar sedan innan.

I år satte jag tomater i krukor och en liten odlingsbädd med smultron, basilika och dill. De har trivts bra ihop de tre och särskilt dillen har varit som galen! Vi har ätit färskpotatis med dill så gott som varenda dag. Tomaterna har börjat växa först nu (satte dem ganska sent) och hoppas på god skörd även där då jag älskar egenodlade tomater, det är ju som godis!

På framsidan satte jag upp blomlådor och fyllde dem med skott jag fått av min granne, vackra surfinior i olika rosa nyanser. Är lite stolt över just dem då grannen (som har väldigt gröna fingrar) berömt dem och min mamma (som också har väldigt gröna fingrar) fick en del av mina skott och hennes har knappt blommat än, medan mina prunkat för fullt ända sedan jag satte ut dem och jag brukar alltid lyckas ta död på alla blommor annars Skrattande Skickar med en bild på dem.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2011-08-14 13:28 #1 av: MariaG

Så gott med egenodlade tomater. Älskar det.

/ Maria. med-arbetare på Sommar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.