OT- Övrigt

Presentationstråd

2009-03-30 22:07 #0 av: SaraC

Här vore det kul om alla vi medlemmar kunde skriva en rad eller två om oss själva. Ta gärna med en bild på er själva också om ni vill det.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-31 00:08 #1 av: AnneN

Jag heter Anne och föddes den 7:e september 1981 och älskar sommaren!

Bor i lägenhet i Luleå med sambon, 1 hund, 3 huskatter & 2 tamråttor.

Jag är arbetssökande och söker jobb över hela landet, men har ingen utbildning eller körkort så det är svårt.

Här på iFokus dyker jag upp som gubben i lådan lite varstans och är sajtvärd på blandrashundar, och medarbetare på flera sajter.

I övrigt så är jag en ganska glad person som älskar de flesta djur som inte har mer än fyra ben Glad

Så här svarar 118100 på frågan "Vem är Anne?":

"118100 tror att Anne är en söt och skojig tjej. Vi tror att hon gillar att jaga vampyrer och att hon skulle vilja åka till rymdstationen Mir." Skrattande

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-03-31 12:59 #2 av: SaraC

Sara, 23 år. Bor i Dalarna, tillsammans med sambo, hund och katt. Pluggar, men när jag är ledig tycker jag om att vara med familj och vänner, vara ute i skogen/träna med hunden och laga mat och pyssla hemma.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-04-02 20:41 #3 av: Jenna-Gun

Gå in på min sida här på Ifokus så har jag presentationen där. Samt foton.

Anmäl
2009-04-02 22:16 #4 av: [Vargnatt]

Victoria heter jag, är 21 och bor tillsammans med sambo, hund och katt i Värmland Glad. Pluggar heldistans, så jag är hemma på dagarna med djuren och det trivs jag bra med.
Gillar att fota, läsa, pyssla, promenader, djur så klart och sommaren ;).

Anmäl
2009-04-03 15:46 #5 av: kerstinjo

Kerstin heter jag och är allmänt hundglad och allmänt glad över huvud taget!. Och ganska tokig människa, som älskar att skriva.

Gammal som bara den och har två döttrar och tre barnbarn och en massa stora hundar finns hos oss.

Medarbetare på beroenden.ifokus & på psykologi.ifokus. och har en förmåga att fastna framför datorn.

Jobbar på en korttidsavdelning och latar mig när jag är ledig. Tar inte livet så allvarligt för det mesta löser sig alltid.

Har en hemsida www.labrador.filosoferar.se där marodören Amos bl.a. bloggar. Kika gärna in.

Foto behöver jag inte lägga in, för Sara lade in ett på mig.Skrattande

 

Anmäl
2009-04-03 17:19 #6 av: Mysan59

Pia heter jag och blev precis medlem här på Sommar i fokus.

Är mest inne på Övernaturligt, men även en massa andra sajter.

Är 49 år och har tre vuxna barn och ett barnbarn, som är 13 månader och en till på väg...

Djurälskare.

Står kanske lite mer på min personliga sajt.

Anmäl
2009-04-03 22:35 #7 av: agnes_S

Jag heter Agnes, är 19 år och ganska sysslolös för tillfället. Bor hemma på gård med föräldrar och två småsyskon, plus marsvin, hund, katter och hästar. Till hösten ska jag plugga till veterinär. Har distansförhållande med en underbara pojkvän. Är i allmänhet väldigt djurintresserad och tävlar ponnytrav... I övrigt gillar jag att läsa och teckna.

Anmäl
2009-04-04 00:04 #8 av: Anders 50

Anders heter jag, för närvarande sjukskriven p.g.a. hjärtproblem men hoppas snart vara på plats i min skogsmaskin igen. Bor på en gård.....nä.. titta in på "min sida" där står mycket , mycket mer.

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2009-04-04 11:31 #9 av: Kenzo

Hej

Mitt namn är Tove jag bor i Järpås (2 mil söder om Lidköping vid Vänern) Min familj består av Maken Janne våra barn Marika 20 år och Markus 18 år och till sist vår katt Kenzo 3 år. Vi har ett eget företag (Åkeri) med 11 st lastbilar med 22 st chaufförer och 1 liten lastbil som jag kör jag jobbar också på kontoret. Jag började vara med i fokus januari -07 då på norskskogkatt är även med i många fler sajter ex övernaturligt,healing,katter m.m vill ni läsa mer gå in på min sida där finns mer att läsa även fotoalbum. Visar en bild på mig och min systers pojk Jim. Ja det var en liten presentation om mig.

Anmäl
2009-04-06 17:01 #10 av: [trollduva]

Anna heter jag,blir 21 i sommar,bor utanför höör i skåne,har en häst och en katt,jag jobbar som hästskötare i ett dressyr stall och på fritiden håller jag på med medeltid och tornerspel.

Anmäl
2009-04-07 10:16 #11 av: Alexej

Alexandra, älskar sommaren. Det är då jag lever upp. På vintern går jag i ide, dvs sitter framför datorn eller sovar.

Är helt påverkad av solen. Är den ute är jag också ute.Flört

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2011-08-21 15:36 #12 av: Yrlan

hej

jag heter yrla och har ett flertal sjukdomar som jag försöker att glömma bort o fokusera på det som är roligt. Just nu försöker jag ta fatt i sensommaren genom att sitta mycket ute i solen o lapa dvitamin. Annars jobbar jag halvtid har ett trevligt o intressant jobb. hälsn yrla

Anmäl
2011-08-24 19:26 #13 av: SaraC

#12 Välkommen hit!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2014-06-12 04:59 #14 av: Cahira

Maria heter jag, men da jag verkligen ogillar mitt namn sa kallar mina vanner mig Ambi eller Cahira. Ibland Mini for jag ar liten. 

Jag ar 86a som 2012 flyttade till Minnesota USA for att bo pa en cattle ranch och hjalpa till att foda upp black angus och alla sysslor det innebar.

Min laptop har for narvarande lagt av sa jag saknar prickar och cirklar for tillfallet. 

Jag mar bast pa sommaren och livet har ar mycket aktivt under sommartid runt djuren. Jag alskar djur (hundar ar min specialite men jag gillar alla fyrfota djur), djurtraning och fotografering av sagda djur. 

Jag ar vanlig, talamodig, hjalpsam och domer aldrig. Sa om ni undrar nat ar det bara att fraga, jag bits inte. :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-06-12 10:33 #15 av: [Tuulikki]

Jag tycker min beskrivning på min presentation är helt okej. Men kort och gott är jag en i grunden väldigt glad och snäll tjej som tyvärr hamnar i mina svackor rätt ofta. Mår som allra bäst utomhus på sommaren med kameran i ena handen och hundens koppel i andra. Möjligtvis att man kan byta ut det så jag får hålla pojkvännens hand i den ena och en isglass i den andraCool Älskar att bada och är först i sist upp. Som sagt gillar jag att fota så jag kanske kan bidra med en del bilder på sajtenSkrattarFörsta blir på mig själv och kommer nedan.

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2014-06-12 12:01 #16 av: Cireea

Erica heter jag men brukar rätt så ofta kallas kaosarn efter en väldigt rolig historia som vi kan ta någon annan gång Skämtar

Jag fyller 20 i September, alltså en 94a, och har precis gått ut gymnasiet. Bor i Umeå tillsammans med min sambo, vår hund Kalle, katt Se7en och ett gäng hamstrar då jag har en egen guldhamsteruppfödning. Dock kommer jag ursprungligen från Åsele där min familj bor kvar, förutom min lillasyster på 17 år som flyttat till Umeå för studier. 

På min fritid tar hamstrarna upp en stor del av min tid men annars tycker jag om att spela dataspel, tvspel, lyssnar mycket på musik och min allra största passion i livet: skriva. Jag skriver FanFictions allt som oftast, alltså då baserat på personer som existerar såsom musikgrupper, filmer osv. som jag ger en egen touch på. Dock har jag aldrig skrivit något rakt av från en film, bok osv utan det är bara personernas namn och utseende jag lånar. Några egna verk har jag såklart också skrivit som jag funderat på att skicka in för att se om det kan bli något av det. 

Sen tar iFokus också en del av min fritid då jag som sagt är sajtvärd på två sajter och medarbetare på en del, som ni kan se själva. Det tar upp väldigt mycket tid men då jag ändå sitter vid datorn då jag skriver så har jag iFokus öppet i bakgrunden och kikar in titt som tätt när jag har en paus. 

I övrigt är jag väldigt social av mig, gillar fester (inte alls därifrån kaosarn kommer ifrån..nej nej, haha!) och helt enkelt njuta av livet! 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Litteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2014-08-24 19:59 #17 av: Carrosh

Jag heter Carro, och hittade precis hit. 27 år och nyinflyttad till Karlstad, uppvuxen i Sthlm. Ja.. vad mer skriver man? Har massor med intressen åt det kreativa hållet, allt från foto och matlagning till pyssel och byggprojekt. Kläder ingår även det i det kreativa. :)

Sommar är en trevlig årstid, där foto är en stor del av vardagen. :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.