Bilder & Filmer

Göta Kanal

2009-08-18 11:55 #0 av: salasso

Vi passerade Göta kanal vid Söderköping på försommaren och sade till varandra min sambo Eva och Jag  -Den `åker` Vi bredvid i sommar med husbilen. Sagt och gjort, Vid åkte till Mem, där Göta Kanal har sin första sluss mot Östersjön , en otroligt vacker plats. Sedan bar det iväg med siktet inställt mot Motala.Passerade Söderköping på  väg till Norsholm, Där Vi övernattade.Dagen efter fortsatte resan mot Motala via Borensberg, Bergs slussar fram till Motala en resa som tog oss fem dagar med allt runt omkring med cyklarna.Sen åkte vi hem och vattnade blommorna, för att sedan börja Göta kanalresan från Sjötorp vid Vänern och till Karlsborg vid Vättern som också tog fem dagar, med allt omkring. Vi säger dä´ba´å åk, -för det var underbart vackert.Skrattande

Anmäl
2009-08-18 15:20 #1 av: salasso

Bilden är tagen stax innanför första slussen vid Mem.

Anmäl
2009-08-18 16:12 #2 av: SaraC

Det ser riktigt mysigt ut, förstår att ni trivdes! Göta kanal är trevlig, men det var längesen jag var i närheten Glad Minns dock att Söderköping var en väldigt mysig stad.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.