Sajten & iFokus

Nyheter på iFokus

2009-09-04 18:10 #0 av: SaraC

Jag vet inte om ni märkt av några mindre driftstörningar eller kommer märka av det under helgen, i så fall beror dessa på att iFokus grabbarna jobbar med underhåll och några nya funktioner!

Inom en snar framtid (kanske till helgen) kommer det en del nya saker på iFokus:

Ikon för värd och medarbetare

Värdar och medarbetare kommer att kunna kryssa i en kryssruta som gör att det visas en ikon i inläggslistan och inlägget eller kommentaren att det är skrivet av en värd eller medarbetare. Detta gäller givetvis bara på den egna sajten.

Skriva anonymt

Medlemmar som har iFokus Plus kommer att kunna skriva trådar där man är anonym. Det är en funktion som är värdefull på sajter som tar upp lite mer känsliga ämnen.

Enklare att bli medlem i sajt

På sajtens startsida kommer en knapp för att lägga till sajten som favorit.

Personligt aktivitetsindex tas bort

Det personliga aktivitetsindexet tas bort. Det har inte lett till bättre aktivitet, men däremot till mycket förvirring och dessutom sämre prestanda.

Högerspalten ändras lite

Högerspalten kommer att förändras lite när stenarna försvinner. Bland annat kommer medlemmar kunna se hur länge de har kvar på iFokus Plus och iFokus Minus och dessutom...

Chat

I högerspalten kommer det att finnas en chat för de med iFokus Plus. Chatten kommer att aktiveras för de sajter som har tillräckligt med aktivitet i forumet och om man själv vill ha chatten aktiv.

(Den största risken med en chat är att det bara står "hallå?" eller "någon här?" eller "här var det dött...". Det skadar bara sajten. Därför kommer det krävas en viss aktivitet på sajten innan man får aktivera chatten.)

Tack AndersE för lån av förenklad text!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-09-05 10:03 #1 av: promenixan

Skriva anonymt tycker jag var toppenbra, inte för att jag skulle behöva det där jag skriver. Men på sidor om beroenden, tonåringar osv är det ju inte konstigt om folk drar sig för att skriva om de tror att det går att spåra.

Sen detta att de där stenarna tas bort tycker jag också är bra, för vad ska vi ha dem till. Jag har då aldrig suttit och kollat vad folk har för stenar haha

iFokus funkar jättebra tycker jag, och uppgraderingarna nästan alltid vara till det bättre! Glad

Anmäl
2009-09-07 13:16 #2 av: LinaK

Här händer det grejer när man är borta en helg. Men det låter ju riktigt bra faktiskt :)

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2009-09-07 13:19 #3 av: SaraC

Ja, jag tror att det blir jättebra med de här nyheterna!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.