sommarsnack

Sommartecken

2010-05-20 15:00 #0 av: SaraC

Meteorologiskt är det sommar när dygnsmedeltemperaturen är stigande och ligger över 10 grader. Normalt brukar sommaren inträffa mellan början av maj och mitten av juni, beroende på vart i landet man befinner sig.

Nu är det ju redan sommar (åtminstone meterologiskt sett) på vissa håll i landet, men jag tänkte att vi ändå kunde ha en tråd där vi kan berätta om de tecken på att det är sommar som vi har sett och ser!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2010-05-20 15:01 #1 av: SaraC

Först och främst, vädret! All snö är borta och det har varit en hel del härliga dagar med sol och värme.

Idag såg jag att liljekonvaljebladen kommit upp! Liljekonvaljer är verkligen sommar och skolavslutning för mig Glad

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2010-05-20 15:28 #2 av: LinaK

ÅSKA! Det mullrar lite runt om. Sen är det varmt som sjutton 20 grader har vi, fast ingen sol. Men det är sådär kvavt Glad

Folk går i t-shirt och kortbyxor Flört

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2010-05-23 00:25 #3 av: Lavine

Egentligen åska, säger jag också. Men eftersom jag inte gillar åska och vill säga nåt positivt så säger jag att mitt bästa sommartecken just nu är att min markis är utfälld. Glad

Och efter värmeböljan á la juli som vi fick häruppe i norr förra veckan så har min hagtornshäck börjat grönska, och det är verkligen ett sommartecken för den brukar nätt och jämt vara grön till midsommar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.