2010-10-09 22:07 #0 av: SaraC

Två barn kidnappade idag - RIKSLARM utfärdat

Snälla hjälp oss att sprida dessa barns foton på alla hemsidor och bloggar. Samt via mail och mms! De försvann klockan 13.00 från Junibacken i Stockholm idag och kidnappades av sin pappa under övervakat umgänge. Barnen hotas att bortföras till Irak. Nu är allmänhetens vaksamhet av största betydelse för att rädda barnen! Har ni sett någon av dem eller bilen? Ring 112 direkt!!!

http://www.saknadebarn.org/2010/10/09/forsvunna-9-okt-2010-amina-och-ali/

Idag försvann två barn som tidigare hotats av att bortföras utomlands. Dagar som dessa så önskar man att det var enklare att nå ut till hela allmänheten samtidigt. Med bilder, information och en vädjan om uppmärksamhet och tips. Då kan fler barn räddas i tid!

Vi ber därför ödmjukast ALLA medlemmar att besöka vår grupp och skicka inbjudningar att gå med i gruppen till alla som ni känner och som också brinner för barns rättigheter till sitt liv, land, identitet och sina föräldrar i enlighet med FN:s barnkonvention. Det handlar inte om mammor eller pappor, det handlar om barnen för oss och deras okränkbara rätt till trygghet och att slippa bortföras.

I Sverige försvinner det flera barn varje dag. Detta är ett enormt problem och en siffra som det inte talas högt om.

HJÄLP OSS ATT HJÄLPA!

Hjälp oss att få fler medlemmar i vår grupp på Facebook!

Stort tack på förhand! Det är ni som gör skillnaden!

Glöm inte att det bara behövs EN individ för att upptäcka ett saknat barn!

Mvh Lina Lundin, ordförande SBN.