iFokus

Fackelkampen - Tävla med iFokus!

2010-01-30 14:28 #0 av: SaraC

Eurosport har dragit igång tävlingen Fackelkampen. Den går i korthet ut på att tända en virtuell fackla och hålla den brinnande fram till OS-invigningen den 11 februari. Man kan hjälpa sig själv och sina lagkamrater och sabotera för andra.

file0002103388350.jpg

Låt elden bli till pengar!

Det är i allra högsta grad en lagtävling då varje röst som läggs på en tävlande i ett lag också tillfaller hela laget. Det innebär att om 100 personer från iFokus skulle vara med och tävla i vårt lag och dessa varje dag röstar på varandra så skulle det samla 10.000 poäng till laget. Varje dag. Dessutom kan man rösta utan att vara inloggad vilket innebär att det är värdefullt att engagera även dom som inte själva vill vara med och tävla.

Det community som vinner får ge 30.000 kronor till valfri välgörenhetsorganisation. Vi på iFokus har valt Läkare utan gränser som den organisation vi vill stödja. Läs gärna mer om deras arbete på deras hemsida.

Som en bonus har vi som community chans att vinna annonsbokningar från Eurosport, vilket för oss skulle kunna innebära att vi får ett bidrag till att köpa en ny bättre webbserver. Dessutom tävlar alla som tänder en fackla individuellt och kan då vinna resor med mera.

Tävla med iFokus så här:

1.) Gå till Fackelkampens hemsida.

2.) Klicka på plusset vid alla deltagare som har iFokus.se som lag.

3). Tänd en egen fackla genom att klicka på länken upptill till höger på sajten och följa instruktionerna. Det går snabbt och är enkelt. Välj gärna samma namn som du har här på iFokus så att vi känner igen varandra.

4.) Be alla du känner att klicka på plussen för din fackla och för andra i iFokus-laget och följa instruktionerna 1 - 4.

Du kan klicka på ditt eget och alla lagkamraters plus en gång per dygn.

(Text lånad av Staffan)

Kolla in iFokus-bloggen för tips om tävlingen eller tipsa varandra och diskutera här i tråden!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2010-02-01 15:54 #1 av: SaraC

Tips på strategi från Niklas:

Jag gör det gärna så enkelt som möjligt för mig när jag ska klicka på alla iFokus facklor. Jag har hittat ett sätt som gör att jag inte behöver bläddra sidor så mycket. Så här gör jag:

1. Välj sorteringen "Slocknar snart".

2. Gå till sista sidan (just nu 29).

3. Bläddra sen till föregående sida ända tills du kommer till skarven mellan iFokus och de andra lagen.

4. Klicka på pluset vid den översta iFokus-lagmedlemmen. Då hamnar den sist i listan eftersom den får längst brinntid och nästa iFokus-medlem flyttas upp ett steg. Fortsätt så ända tills du har gått igenom alla i iFokus lag.

Det funkar eftersom vi är så många som hjälps åt att puffa iFokus-laget hela tiden. Det gör att iFokus medlemmar i stort sett hela tiden ligger sist i kön med facklor som är på väg att slockna.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2010-02-01 16:13 #2 av: LinaK

Jag är med =) Jag tippar på att vi på iFokus vinner detta!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2010-02-05 00:24 #3 av: LinaK

http://fackelkampen.eurosport.se/torches/66 plussa gärna min fackla ;) ALLA som kan. haha. Jag behöver upp i ranking så att jag kan vinna resa Flört Skämt å sido!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2010-02-10 16:40 #4 av: LinaK

Röösta på nu =) inte många dagar kvar nu!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.